Hyaluronsavas kezelés

Korszerű ezközökkel és modern kezelési eljárásokkal várom a pácienseket rendelőmbe.

A hialuronsav az emberi szervezetben természetesen megtalálható nagy molekulájú szénhidrát. Számos biológiai funkcióban kap szerepet, így többek között az ízületek kenésében és a porcsejtek működésében is közreműködik. A bőr kapcsán elsősorban kimagasló vízmegkötő-képességét érdemes kiemelni: egyes kutatások szerint egyetlen molekula a saját súlyának ezerszeresét képes felvenni. Éppen ezért egyedülálló hatékonysággal használható a ráncok elleni küzdelemben és a volumenpótlásban. Nem utolsó szempont az sem, hogy a hialuronsav teljes mértékben organikus, így szintetikus anyagok nélkül nyerheti vissza bőre fiatalságát és üdeségét.

 Az arc öregedése során nemcsak a bőr különböző rétegeiben alakulnak ki változások, hanem a bőr alatti szövetekben is, végül a koponya csontjainak is megváltozik a szerkezete. Az arc zsírpárnái megfogyatkoznak, és lejjebb ereszkednek. A hajdanán ideális szív vagy V-alakú arc megfordul, és a háromszög alapja sajnos az arc alsó harmadára kerül. Az esztétikai kezelések célja ennek a folyamatnak a megelőzése vagy javítása.

Próbáljuk visszaállítani az eredeti arcformát. Az arc egészét nézzük, és ennek megfelelően végezzük el a volumenpótlást illetve a ráncfeltöltést.

Először lidokainos krémmel érzéstelenítjük a kezelendő területet. Az esztétikai orvos részletesen tájékozódik a korábbi arcfiatalító beavatkozásairól, majd az állapot felmérése után javaslatot tesz az egyéni, személyre szabott kezelésre. Az eljárás gyors és minimális fájdalommal jár. A hialuronsavas töltőanyagot vékony tűvel vagy kanüllel juttatjuk a bőrbe. Utána átmeneti pirosodás, bevérzés, duzzanat előfordulhat.

Árak

Hyaluronsavas kezelés

85 000 Ft / ml