MOVEO GLO kezelés

A monacoi AMWC világkongresszuson 2022-ben „Legjobb lézer” kategóriában győztes DEKA AGAIN készülék, amely egy egyedülálló kombináció: ultragyors és nagyteljesítményű Alexandrit lézer a verhetetlen Nd:YAG lézerrel egy készülékben, négyfajta úgynevezett MOVEO kezelőfejjel is rendelkezik.

A MOVEO innováció

A Moveo kezelőfejek drasztikusan lecsökkentik a lézerfény bőrfelületről történő visszaverődését a kontakt kezelőfej révén. A nagy sebességgel alkalmazott alacsonyabb energiasűrűség a mélyben adekvát hatást vált ki anélkül, hogy a felette levő rétegek felmelegednének, vagy a kezelés fájdalommal járna.

A kezelés során a bőrön egy kellemes hűvös érzés érezhető.

A HR fejjel a szőrtelenítés végezhető, még az érzékeny területen is gyakorlatilag fájdalommentesen.

A másik három MOVEO kezelőfejjel pedig az öregedéssel járó bőrproblémákat tudjuk orvosolni. A bőr problémáinak megfelelően egy vagy akár mindhárom kezelőfejet használva.

Az SR MOVEO kelőfejjel a kollagénszintézist fokozhatjuk, illetve a bőr tömörséget. A kezelés hatására bőr irha rétege felmelegszik, hősokk proteinek szabadulnak fel, valamint növekedési faktorok.

A kezelt szövetben regeneráció indul be, melynek során nő a kollagén és elasztin képződés, fokozódik a bőr vízmegkötő kapacitása.

Az eredmény rugalmasabb, feszesebb, hidratáltabb bőr, a látható ráncok mennyisége csökken.

A VL MOVEO kezelőfej a bőrvörösség, a bőr értágulatainak halványításában alkalmazható eredményesen. A kezelés során a lézerfény az erekben lévő hemoglobinban elnyelődik, a bőr vörösségét adó kapillárisok felszívódása pedig a zavaró bőrvörösség megszüntetését eredményezi. A rosaceas bőr számára is igazi gyógyír.

Az új MOVEO PL kezelés a napfénykárosodás következményeként, a bőr öregedésének részjelenségeként megjelenő felületes pigmentfoltok progresszív felmelegítésén alapul.

 

Miért válassza a moveoGlo kezelést?

Korábban a lézerek nagyenergiájú fénysugara egyetlen villanással juttatta be a kezelendő területre a hatékonysághoz szükséges teljes energiát, s annak egy része feleslegesen melegítette a felsőbb rétegeket. Ez a behatás kellemetlen érzetet keltett, különösen akkor, ha sokféle problémát kellett egyidejűleg, a teljes arcfelszínen kezelni. A DEKA szabadalma, a Moveo technológia drasztikusan lecsökkenti a fényenergia veszteségét a bőrrel szorosan érintkező kontakt kezelőfej révén. A hűtött zafírkristály folyamatosan siklik a bőrön, s rajta keresztül nagy sebességgel alacsonyabb energiasűrűségű fény hatol a mély rétegekbe. A MOVEO technológiának köszönhetően a hatásos energiamennyiség szinte észrevétlenül éri el a célsejteket, s a bőrfelszín kellemesen hűvös marad.

A moveoGlo egyidejűleg kezeli a napfény vagy szolárium okozta károsodások minden tünetét: a bőr vörösségét, a szabálytalan pigmentációt és a kollagén elvesztését. Még soha nem volt ilyen komplex kezelési lehetőség a photoaging okozta esztétikai problémákra, hiszen sokoldalú és még fájdalommentes is.

A kezeléseket 3-4 hetes időközönként javasoljuk megismételni

Árak

MOVEO GLO kezelés

Egy MOVEO kezelőfejjel történő kezelés: 125 000 Ft

Két MOVEO kezelőfejjel történő kezelés: 195 000 Ft

Három MOVEO kezelőfejjel végzett kezelés: 250 000 Ft