Nucleofill kezelés

Korszerű ezközökkel és modern kezelési eljárásokkal várom a pácienseket rendelőmbe.

Az orvos-esztétikai kezelések legújabb sztárja a Nucleofill kezelés. Ez az innovatív eljárás hidratál, biostimulál és megköti a szabad gyököket.

 A Nucleofill egy polinukleotid gél, amely sejtszinten fejti ki hatását. Nem töltőanyag, hanem a sejteket serkenti aktívabb működésre. Injekciós tűvel, vagy kanüllel történik az anyag sejtekbe juttatása.

A Nucleofill kezelés:

Mélyhidratáló hatással rendelkezik
Feszesít és kontúroz
Növeli a vérkeringést
Megfiatalítja a bőrt 

Nucleofill arc, nyak, dekoltázs kezelés:

Kiknek ajánljuk?   
Oxidatív stressztől, napfénytől károsodott, fakó, dehidratált, fáradt bőrűeknek. De hatásosan javítja a hegek, striák állapotát is.

Hány alkalom szükséges?   
Az indukciós kúra 4-5 kezelésből áll, kéthetente 1-1 alkalommal. Fenntartó kezelésnek kéthavonta 1-1 alkalom javasolt. Lehetséges a kombinálása más mezoterápiás hatóanyagú készítményekkel pl. Skinbooster- rel, vagy RRS mezoterápiás koktélokkal, az esztétikai orvos javaslatának megfelelően.

A Nucleofill tiszta hatóanyagokat tartalmaz, allergizáló hatása lényegében nincs. Összetevői természetes forrásból származnak. A kezelés mellékhatása az egyéb tűs mezoterápiás kezelésekkel megegyező. Néhány óráig tartó pirosság, enyhe duzzanat lehet a beadás helyén, valamint bevérzés, mely kb. 7-10 nap alatt gyógyul.

 

Nucleofill Hair kezelés
A Nucleofill Hair kezelés jelentős előnye, hogy csökkenti a hajhagymák DHT érzékenységét,

A kezelés során a hajat óvatosan szétválasztva, mezoterápiás tűvel juttatjuk az anyagot a kívánt területre. Kérjük, hogy a kezelésre frissen mosott hajjal érkezzenek.

Kinek ajánljuk?   
Elsősorban hölgyeknek ajánljuk, minden olyan esetben, amikor a hajhagymák elvékonyodása, gyengülése, hullása tapasztalható, mint például:

kezdődő hajhullás esetén
Covid utáni hajvesztés esetén
öröklött kopaszodás esetén
hajbeültetés elő-, illetve utókezeléseként
szülés utáni vagy a menopauza időszakában kialakuló hajritkulás esetén
szemöldök ritkulása esetén
férfiaknak szakáll dúsítása céljából
Hány alkalom szükséges?   
Kéthetente 4 alkalom javasolt.

Árak

Nucleofill arc, nyak, dekoltázs kezelés

85 000 Ft / alkalom

Nucleofill Hair kezelés

90 000 Ft / alkalom