Visszér, hajszálér, rozacea kezelése

Korszerű ezközökkel és modern kezelési eljárásokkal várom a pácienseket rendelőmbe.

A DEKA Again lézeres készülékkel eredményesen kezelhetők az apró visszerek, seprűvénák, hajszálerek és rosaceas bőrelváltozások.

A készülék NdYAG lézersugaraival kíméletesen kezelhetők az esztétikai problémát okozó apró felületes érelváltozások. A lézersugarak a vörösvértestekben lévő festékanyagban, a hemoglobinban nyelődnek el, melynek során hő keletkezik, ami az ér elzáródásához vezet. Ezáltal megszűnik a keringés a kezelt érszakaszon, majd szervezetünk természetes módon elszállítja a roncsolódott, felesleges sejteket, anyagcseretermékeket a területről.

A kezelések 2-3 havonta szükség esetén megismételhetőek, . Általában 2-4 kezelés elegendő a kívánt eredmény eléréséhez, de ez egyéni sajátosságoktól függően változhat.

Visszerek kezelése előtt javasolt előzetes angiológiai állapofelmérés.

A kezelést követően a kezelt területen kipirulás, duzzanat, bevérzés, a bőr elszíneződése jelentkezhet, melyek általában a kezelt terület nagyságától, az elváltozás mélységétől függően néhány nap, hét alatt (kb. két hét alatt) beavatkozás nélkül szanálódnak. Vastagabb visszér esetén az ér felszívódásához 4-6 hónap is szükséges lehet. Ezekben az esetekben a kezelés ismétlése is leghamarabb 4-6 hónap múlva történik. Intenzív tünet esetén lokális steroid krém alkalmazása szükséges lehet.

Visszér kezelést követően 1-2 nap pihenés javasolt. Fásli vagy kompressziós harisnya viselése is javasolt legalább egy hétig.

A kezelt terület otthoni ápolása is szükséges. Pl Cicaplast gél.

A kezelések előtt/után szigorúan tilos napozni, szoláriumba menni, szaunázni. A kezelés előtt legalább már 10 nappal önbarnító használata tilos

Ha a fájdalomküszöb alacsony a kezelést megelőzően egy órával fájdalomcsillapító bevétele javasolt. A kezeléshez lokális fájdalomcsillapítás (krém, injekció) nem alkalmazható.

Árak

DEKA Again lézeres visszér és seprűvéna kezelés. A kezelt terület nagyságától függően

40 000 Ft-tól

DEKA Again lézeres kezelés éranyajegy

30 000 Ft-tól

DEKA Again lézeres kezelés éranyajegy

30 000 Ft-tól

DEKA Again MOVEO technika Rosacea kezelés

69 000 Ft-tól